Frys bildet / Killswitch

Frys bildet som vises offentlig på nett

Denne funksjonen kan brukes for å manuelt velge ut hvilket bilde som vises offentlig på nett. Kan brukes i prosjekter der man ønsker større kontroll på hva som deles med publikum eller for å skjerme de involverte ved ulykker eller andre hendelser på byggeplassen.

Slik fryser du bildet

Først logger du på din kundeside

Byggekamera killswitch

Velg et bilde i kalenderen ved å klikke på ønsket dato (1) og så ønsket bilde/klokkeslett (2) Bildet du har valgt vil forhåndsvises og du kan nå aktivere «Killswitch» (3) for å fryse det valgte bildet.

 

Når bildet er fryst vil kundesiden se slik ut. Du får en melding over bildet og på høyre side ser du nå at «Killswitch» er «On» og dato + tidspunkt for bildet som er valgt. Alle som steder som viser bilde fra ditt kamera via «live» linken vil nå kun vise bildet du har fryst. Kun brukere som er logget inn på kundesiden vil kunnese det virkelige live-bildet.

 

Suggest Edit

Se våre pakker

Vi har løsninger for alt fra små til store prosjekter

Timelapse HD

2MP HD

1990/mnd

  • Fast HD kamera
  • 4:3 eller 16:9
  • Live tilgang
  • Bilder til nettside
  • Time-lapse video
  • *Oppstartspris: 9990,-
badge_bestseller

Time-Lapse 4K

8MP 4K

2590/mnd

  • Fast 8MP kamera
  • 4:3 eller 16:9
  • Live tilgang
  • Bilder til nettside
  • Time-lapse video
  • *Oppstartspris: 9990,-

Time-Lapse 4K+

Panorama / 4K+

2990/mnd

  • 12MP kamera
  • 4:3, 16:9 eller Panorama
  • Live tilgang
  • Bilder til nettside
  • Time-lapse video
  • *Oppstartspris: 14990,-

Byggekamera

Med PTZ kamera

3490/mnd

  • Fast kamera
  • + Motorisert kamera
  • Live tilgang
  • Bilder til nettside
  • Time-lapse video
  • *Oppstartspris: 19990,-
×